Nokian Renkaat esittelee uuden Forest King F2 -rengaskoon ja muita tuoteuutuuksia FinnMETKO 2024 -messuilla

Nokian Renkaat esittelee uuden Forest King F2 -rengaskoon ja muita tuoteuutuuksia FinnMETKO 2024 -messuilla

6.8.2024 12:00 kategoriassa Yhtiöuutiset

FinnMETKO-messut keräävät elokuun lopussa Jämsään vaikuttavan valikoiman koneita ja niiden käytön ammattilaisia. Tänä vuonna Nokian Renkaat esittelee osastollaan laajan valikoiman premium-tason renkaita, tarvikkeita ja palveluita erilaisiin käyttökohteisiin.

Nokian Renkaiden osastolla 620 on nähtävillä Nokian Tyres Forest King F2 CTL-metsäkonerenkaan uusi koko, joka lanseerataan virallisesti messujen alla viikolla 35. Täysin uusi 30.5” koko on suunniteltu parantamaan hakkuu- ja kuormakoneiden suorituskykyä, koska siinä on enemmän ilmatilaa ja riski renkaan pyörähtämiseen vanteella on minimoitu.

 

”Metsätöissä vaaditaan kuormakoneita, jotka pystyvät kuljettamaan kerralla enemmän puuta", Nokian Raskaiden Renkaiden tuotepäällikkö Teemu Vainionpää sanoo. ”Uusi koko vastaa suoraan tähän markkinoilta tulleeseen vaatimukseen, sillä se tarjoaa suuremman kantavuuden ja paremman suorituskyvyn.”  

 

Renkaan ja vanteen täydellistä yhteispeliä

Uutta Forest King F2 -rengasta täydentää Nokian Renkaiden uutuusvanne ja sisärengas, jotka ovat räätälöityjä sopimaan täydellisesti yhteen uuden rengaskoon kanssa. Uusi pyöräpaketti parantaa hakkuu- ja kuormakoneiden suorituskykyä. Uutuuksien lisäksi Nokian Renkaat tarjoaa laajan valikoiman pyöräpaketteja metsäkoneisiin, traktoreihin ja kaivinkoneisiin.

 

Uusia ratkaisuja ketterään, tehokkaaseen maaperäystävälliseen viljelyyn

Maataloudessa pyöräkuormaajat ovat yhä suositumpia ketteryytensä ja tehokkuutensa ansiosta. Pyöräkuormaajilta vaaditaan pitoa kaikenlaisilla alustoilla. Uusi Nokian Tyres Ground King Loader - rengas tarjoaa erinomaista suorituskykyä sekä pehmeällä että kovalla maaperällä.

 

Maanviljelyssä tehokkuus ja maaperän tiivistymisen ehkäiseminen on ensisijaisen tärkeää. Nokian Renkaiden uudet, Flexforce® VF-teknologiaa hyödyntävät renkaat traktori- ja perävaunukäyttöön lisäävät todistetusti tehokkuutta ja vähentävät polttoaineen kulutusta.

 

Nokian Tyres Soil King VF on ensimmäinen suuritehoisille traktoreille suunniteltu Flexforce VF -teknologiaa hyödyntävä rengas. Sen on testannut arvostettu Saksan maatalousjärjestö DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft). Vertailu muihin korkealuokkaisiin maatalousrenkaisiin todisti, että rengas tarjoaa luokkansa parhaan suorituskyvyn pellolla ja tiekuljetuksissa. Renkaan luisto oli vähäisempää, polttoaineenkulutus matalampaa ja tunnissa muokattu peltoalue suurempi kuin kilpailijoilla.

 

Nokian Tyres Float King VF on uusi, Nokian Tyres Flexforce® VF-teknologiaa hyödyntävä suurten liete- ja perävaunujen rengas. Se on osoittautunut pidoltaan ja flotaatioltaan ensiluokkaiseksi haastavissa maaperäolosuhteissa.

 

Älyrenkaat lisäävät työtehoa

Nokian Tyres Intuitu™ tuo kaikki elintärkeät rengastiedot suoraan mobiililaitteeseen ja parantaa työturvallisuutta ja tehokkuutta seuraamalla jatkuvasti renkaiden kuntoa. FinnMETKOssa esitellään älyrengasteknologian uusimpia päivityksiä ja tulevaisuuden ominaisuuksia.

 

Astu raskaiden renkaiden maailmaan

FinnMETKO 2024 tarjoaa jokaiselle jotakin, ja Nokian Renkaat on iso osa sitä. Oman osaston lisäksi renkaita on nähtävillä useiden konevalmistajien osastoilla. Nokian Renkaiden osastolla 620 järjestetään päivittäin infotilaisuuksia uusista tuotteista ja käytännön vinkkejä oikean renkaan valintaan. Esillä on laaja valikoima renkaita, vanteita, asennustyökaluja ja älyteknologiaa. Kävijöille on tarjolla myös hauskoja aktiviteetteja sekä mahdollisuus voittaa hienoja palkintoja. Eikä unohdeta Nokian Renkaiden asiantuntijoita, jotka ovat aina innokkaita tapaamaan renkaiden tosielämän käyttäjiä ja kuulemaan heidän tarpeistaan. Nämä kohtaamiset ruokkivat tulevaa tuotekehitystä. Nähdään FinnMETKOssa 29.–31. elokuuta!

 

 

Lisätietoja:

 

Teemu Vainionpää, Senior Product Manager

[email protected], puh. +358 10 401 7175

 

Marketing, Nokian Heavy Tyres    

[email protected]   

 

 

Lisätietoja ja kuvia:

Kuvat ja lehdistömateriaali: www.nokiantyres.com/PRfinnmetko2024

Yrityssivusto: www.nokiantyres.com/heavy