Testattua tehokkuutta – Soil King VF esillä MaatalousKonemessuilla

Testattua tehokkuutta – Soil King VF esillä MaatalousKonemessuilla

3.10.2024 11:54 kategoriassa Yhtiöuutiset

Nokian Renkaat tuo MaatalousKonemessuille vuoden kysytyimmän traktorin renkaansa, Nokian Tyres Soil King VF:n, sekä muita Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja maatalous- ja urakointirenkaita. 

Esittelemme osastollamme 6G88 Nokian Tyres Soil King VF -renkaan, joka on saatavilla kahdeksassa eri koossa, ja kokovalikoima on laajentumassa. Tämä testivoittaja päihitti kilpailijansa Saksan Maatalousyhdistys DLG:n suorituskykytestissä, osoittaen parhaan pidon ja polttoainesäästöt. 

Messuilla nähdään myös Nokian Tyres Float King VF -maatalousperävaunun rengas, joka hyödyntää samaa Flexforce® VF -teknologiaa kuin Soil King VF. Tämä teknologia luo XXL-kokoisen kosketuspinnan maahan ja vähentää tehohäviöitä. 

Lisäksi esillä on uutuustuote Nokian Tyres Ground King Loader, vakaa ja monipuolinen pyöräkuormaajan rengas, joka tarjoaa erinomaisen pidon pehmeällä maaperällä ja hyvän ajettavuuden tiellä. Osastolla on myös muita maatalouteen ja ympärivuotiseen urakointiin suunniteltuja renkaita. 

Nokian Renkaiden asiantuntijoiden lisäksi osastolla vierailee Kalle Riihimäki, Koneurakointi Kalle Riihimäki Oy:stä. Hän jakaa vuosien kokemuksensa Hakkapeliitta TRI -renkaasta ja Intuitu-älyrengasteknologiasta, joka lisää työskentelyturvallisuutta ja mahdollistaa säästöjä tarkistamalla rengaspaineen ja lämpötilan. 

Tervetuloa osastolle 6G88 tutustumaan laajaan rengasvalikoimaamme ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa.

 

Lue lisää uutuustuotteistamme:

www.nokiantyres.com/soilkingvf 

www.nokiantyres.com/floatkingvf 

www.nokiantyres.com/groundkingloader