Vastaus uuden sukupolven metsäkoneiden tarpeisiin: Nokian Renkaat lanseeraa uuden Forest King F2 rengaskoon

Vastaus uuden sukupolven metsäkoneiden tarpeisiin: Nokian Renkaat lanseeraa uuden Forest King F2 rengaskoon

27.8.2024 10:00 kategoriassa Tuoteuutiset

Nokian Renkaat lanseeraa merkittävän rengasuutuuden modernin metsäteollisuuden tarpeisiin. Nokian Tyres Forest King F2 -perheen uusi rengaskoko on erityisesti suunniteltu suurille ja tehokkaille tavaralajimenetelmän metsäkoneille (CTL).

Nokian Tyres Forest King F2 on metsäteollisuudessa käytettäviin kuorma- ja hakkuukoneisiin suunniteltu rengas. Se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn teloja tai ketjuja käyttäville metsäkoneille, sillä renkaassa on suojaava pintakuvio ja vahvistetut olkapäät. Vahva ristikudosrakenne teräsvahvistuksella takaa erinomaisen suojan pistoilta.

Uusi 30.5”-rengaskoko on tärkeä edistysaskel metsätöille. Kun markkinat vaativat yhä tehokkaampia koneita, Nokian Renkaat on innovaatioiden eturintamassa kehittämässä ratkaisuja, jotka vastaavat muuttuviin tarpeisiin. 

”Metsätaloudessa tuottavuus on välttämätöntä. Tehokkaampien laitteiden kysyntä ajaa konevalmistajia kehittämään kuormakoneita, jotka pystyvät kuljettamaan kerralla enemmän puuta", Nokian Raskaiden Renkaiden tuotepäällikkö Teemu Vainionpää sanoo. ”Forest King F2 -rengasperheemme uusi koko on suora vastaus tähän kysyntään, sillä se tarjoaa suuremman kantavuuden ja paremman suorituskyvyn.” 

 

Upouusi pyöräpaketti tarjoaa entistä paremman suorituskyvyn

Uuden Forest King F2 -rengaskoon suurempi ilmatila mahdollistaa suuremman kantavuuden, kun taas vanteen suurempi halkaisija tarjoaa suuremman kosketuspinnan renkaan ja vanteen välille. Tämä vähentää renkaan vanteella pyörähtämisen riskiä. Renkaan muotoilu, vahvistetut olkapäät ja suojaava pintakuvio takaavat teloille erinomaisen suorituskyvyn sekä hyvän tuen telakengille. 

Nokian Renkaat tarjoaa myös täydellisesti yhteensopivan pyöräpaketin, joka täydentää renkaan ominaisuusia ja takaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn metsätöissä. Pakettiin kuuluu renkaan lisäksi erikoisvahva vanne (koko AG26.00x30.5”) ja sisärengas (koko 780/55-30.5”).

Nokian Renkaat jatkaa rajojen rikkomista ja tarjoaa tavaralajimenetelmän metsäkoneille innovatiivisia ratkaisuja, jotka parantavat metsäteollisuuden tuottavuutta ja tehokkuutta. 

 

Saatavuus 

Metsäalan ammattilaiset voivat välittömästi hyötyä renkaan parantuneesta suorituskyvystä ja ominaisuuksista, sillä Nokian Tyres Forest King F2 – renkaan uusi 30.5”-koko on välittömästi tilattavissa. Verkkosivuiltamme osoitteesta www.nokiantyres.com/heavy saat lisätietoja ja löydät lähimmän jälleenmyyjäsi.

 

Maailman ensi-ilta FinnMETKO - messuilla

Nokian Tyres Forest King F2 -renkaan uusi koko on nähtävissä ensimmäistä kertaa FinnMETKO -messuilla Suomessa. Messut järjestetään Jämsässä 29.–31. elokuuta. Tervetuloa Nokian Renkaiden osastolle 620.

 

 

Lisätietoja:

 

Teemu Vainionpää, Product Manager

[email protected], puh. +358 10 401 7175

 

Marketing, Nokian Heavy Tyres    

[email protected]

 

 

Lisätietoja ja kuvia:

Kuvat ja lehdistömateriaali: www.nokiantyres.com/PRforestkingf2

Tuotesivu: www.nokiantyres.com/forestkingf2

Yrityssivusto: www.nokiantyres.com/heavy