Uutiset

Fingerprint 2/2009: Kevyesti ympäristöä kunnioittaen

13.11.2009 – Yhtiöuutiset

Mukavasti Euroopan ytimessä - Profiteam Holzer ja Nokian Forest Rider. Matkaa yli 9 000 kilometriä ja työnäytöksiä eri puolilla Eurooppaa. Kaupunkikohteiden nimet ovat monelle tutut myös matkaoppaista: Budapest, Bukarest, Sofia, Thessaloniki, Jönköping, Vilna.

Lue lisää

Ympäristöystävällinen flotation-vyörengasvalikoima laajenee: Tehokkuutta monipuoliseen perävaunukäyttöön

10.11.2009 – Yhtiöuutiset

Nokian Raskaiden Renkaiden maatalouskäyttöön suunniteltujen ympäristöystävällisten flotation-vyörenkaiden tuotevalikoima kasvaa. Uuden flotation-tuoteperheen erityisominaisuudet on räätälöity lietevaunuihin. Ensimmäiset koot tulevat myyntiin maaliskuussa 2010.

Lue lisää

Lisää ketteryyttä RTG-satamanostureihin

9.11.2009 – Yhtiöuutiset

Uusi Nokian RTG 18.00-25 tuo kahdeksanpyöräisiin RTG-satamanostureihin lisää ketteryyttä. Raskaita kontteja siirtävien RTG-nostureiden pyörät kääntyvät tyypillisesti paikallaan, mikä vaatii yhä kasvanutta tehoa koneiden kääntömoottoreilta.

Lue lisää

Teräsvöinen Nokian ELS Radial: Kestävyyttä ja kantavuutta massiivisiin perävaunuihin

9.11.2009 – Yhtiöuutiset

Suuriin maatalouskoneisiin ja -perävaunuihin ja sekä lietesäiliöihin räätälöidystä Nokian ELS Radialista on saatavissa nyt myös teräsvöillä vahvistettuja kokoja.

Lue lisää

Vanhin Nokia(n)-työkonerengas -kilpailun voittajat selvillä

23.10.2009 – Yhtiöuutiset

Nokian Raskaat Renkaat, Vianor ja Suomalainen Maaseutu -lehti järjestivät kesän aikana Suomessa kilpailun, jossa etsittiin vanhinta edelleen käytössä olevaa Nokia(n)-työkonerengasta.

Lue lisää