Uutiset

Uusin Heavy-lehti täynnä onnistumisen avaimia

18.11.2010 – Yhtiöuutiset

Mikä tekee menestyjän? Millä eväillä onnistuu? Luotettavat ja laadukkaat työvälineet vievät urakkaa sujuvasti eteenpäin, mutta todellinen menestyksen resepti syntyy oikeasta asenteesta ja taitavasti asetetuista tavoitteista. Niillä menestyy vaikka maan uumenissa.

Lue lisää

Uusi Nokian TRI 2 Steel -koko pieniin traktoreihin

8.10.2010 – Yhtiöuutiset

Nokian TRI 2 -tuoteperheen uusin koko (250/80R16) soveltuu erityisesti pieniin traktoreihin, joita käytetään kiinteistönhuollossa ja nurmikenttien hoidossa.

Lue lisää

Nokian Raskaat Renkaat esittelee maailman vahvimman metsäkonerenkaan FinnMETKOSSA ke 1.9. klo 13

26.8.2010 – Yhtiöuutiset

Nokian Raskaat Renkaat esittelee maailman vahvimman metsäkonerenkaan FinnMETKO-näyttelyn yhteydessä Jämsässä ke 1.9.2010 klo 13 alkaen. Paikkana on Nokian Raskaiden Renkaiden messuosasto Puistometsä 612.

Lue lisää

Tapaamisiin FinnMETKOSSA 2.-4.9.

20.8.2010 – Yhtiöuutiset

Nokian Raskaiden Renkaiden messuosastolla voit tutustua maailman vahvimpiin ja edistyksellisimpiin erikoisrenkaisiin.

Lue lisää

Uusi Heavy on ilmestynyt

18.6.2010 – Yhtiöuutiset

Urakoitsijan arki, koneenrakentajien tulevaisuuden haasteet, intohimo keksiä yhä parempia tuotteita. Uudistunut ja myös nimensä vaihtanut Nokian Raskaiden Renkaiden asiakaslehti sukeltaa aikaisempaakin syvemmälle erikoisrenkaiden käyttäjien ja kehittäjien kotikentälle. Heavy etsii ja esittelee kiinnostavia persoonia ja kumppaneita. Se välittää näkemyksiä ja kokemuksia ympäri maailmaa.

Lue lisää