Uutiset

Nokian Forest King TRS2: Huippuinnovaatio metsätyömaalle teloilla tai ilman

25.11.2013 – Yhtiöuutiset

Tänä syksynä markkinoille tuleva rengasuutuus Nokian Forest King TRS2 on suunniteltu tottelemaan ohjaajaansa kovimmissakin oloissa yllätyksittä – teloilla tai ilman. Näin innovatiivisen yhdistelmän kehitystyön pohjalla on vankka yhteistyö metsäkoneilla työskentelevien kanssa. Rengas vastaa siten lähes kaikkiin käytännön metsätöissä havaittuihin haasteisiin tehden työstä sujuvampaa ja taloudellisempaa.

Lue lisää

Nokian Raskaat Renkaat uuden sukupolven Steyr-traktoreihin

25.11.2013 – Yhtiöuutiset

Uusien itävaltalaisten Steyr-traktoreiden alla rullaavat suomalaiset renkaat. Kunnallisiin töihin ja metsätöihin soveltuvat traktorit saivat uudet rengastuksensa Nokian Raskaita Renkaita myyvän Forestreen ja Steyrin Itävallan tehtaan saumattoman yhteistyön ansiosta.

Lue lisää

Uusin Heavy-lehti: Testeistä jyrätään voittoihin

12.11.2013 – Yhtiöuutiset

Uusi Heavy-lehti puskee Raskaiden Renkaiden testaustoiminnan ytimeen. Testikeskukset Nokialla ja Ivalossa varmistavat, että tuotekehitys on kaikissa oloissa asiakkaiden asialla.

Lue lisää

Ammattilaisten kokemus testitulokseksi: TRI2-testipäivässä löydettiin optimituntuma ja ääriolosuhteet

7.5.2013 – Yhtiöuutiset

Harvoin, tuskin koskaan, on järjestetty raskaiden renkaiden käyttäjätestausta ja -vertailua yhtä laajasti kuin Nokian Renkaiden testiradalla pääsiäisen alla. Lähes 30 raskaiden koneiden parissa työskentelevää testasi 11:ta eri konetta kokonaisen päivän.

Lue lisää

Hakkapeliitta Test Experience in Ivalo 2013: Raskaan kaluston talvirenkaiden ja All Season -renkaiden ero jarrutus-matkoissa yli 20 prosenttia

26.3.2013 – Yhtiöuutiset

Nokian kuorma-autonrenkaat järjesti Ivalossa testitapahtuman, jossa testattiin uusien talvirenkaiden ja uusien Keski-Euroopassa tyypillisten All Season -renkaiden käyttäytymistä ja eroja talvisissa olosuhteissa. Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä Liikenneturvan, Scanian, PNO:n, Oulun Yliopiston, ja Oulun Seudun Ammattiopiston kanssa.

Lue lisää